Lydsystemer

1/3
Media Entertainment kan tilby lydanlegg designet for alle rom og romstørrelser. Vi gir deg systemet som er riktig i henhold til deres ønsker og behov.

Bestem hvilken musikk og volum du ønsker i de ulike områdene i treningsstudio.

Studio, garderober, vekttreningsrom og resepsjonsområder har andre lyd krav enn for eksempel gruppetreningsrom.  Vi kan gi deg en rimelig sone løsning som er enkel å installere og bruke. Send oss en kopi av plantegningen for ditt komplette treningsstudio, og vi vil utforme en skisse for sone musikk-system for deg. Du vil spare penger, og ha en flott lyd som er enkel å styre. Hva som helst, hvor som helst, når som helst.

Viktigheten av  for eksempel god kvalitetslyd for sal trening blir ofte glemt eller nedprioritert. Derimot blir kvaliteten på undervisningen prioritert fremfor å velge riktig lydsystem selv om lydsystemet ofte er avgjørende for at deltakerne får mest mulig ut av treningen sin. Vi kan tilby lydanlegg designet for alle romstørrelser. Dette gir deg systemet som er riktig for dine saler og i resten av treningsstudioet. Vi er her for å hjelpe!

Lyssystemer

1/4
Vi leverer lys i alle farger og varianter. Ta kontakt for befaring eller inspirasjon til å booste dine rom!

Det er kun fantasien som stopper deg for hva du kan gjøre med lyssetting i et rom. Sammen med god lyd og musikk, kan lyssettingen gi deg energi og motivasjon på et helt annet nivå.